/* terug naar de top button */ /* einde terug naar de top */

Welke hypotheek past het best bij u?

Aankoopmakelaars Dordrecht vertelt u welke hypotheek het best bij u past.

Hypotheek mogelijkheden

Het aankopen van een beleggingspand gaat anders in zijn werk dan bij een regulier woonhuis. Daarom legt Aankoopmakelaar Dordrecht u uit waarom dit zo is en met welke hypotheek u uw belegging kunt financieren.

Een beleggingsobject in Dordrecht is niet te financieren met een reguliere woninghypotheek voor consumenten, dit omdat u daarbij van de bank in principe geen toestemming heeft om langdurig te mogen verhuren. Daarom zijn woninghypotheken alleen geschikt voor consumenten voor het financieren van uw eigen huis, in enkele situaties voor de aankoop van een tweede woning. Ook geldt dit soms voor de aankoop van een woning om een familielid in te huisvesten. Een beleggingsobject wordt gefinancierd met een zakelijke hypotheek. Aankoopmakelaar Dordrecht legt u dit uiteraard allemaal graag uit.

De aankoop van een beleggingsobject in Dordrecht is te financieren met een hypotheek speciaal voor beleggingsobjecten. Dat is in feite een zakelijke hypotheek waar zowel particulieren als bedrijven voor in aanmerking kunnen komen.

Een toetsing van het inkomen is beperkt, of de hoogte van uw eigen woninghypotheek. De aanvraag voor dit type hypotheek is vrijwel onbeperkt, omdat dit ook in tegenstelling tot uw eigen woninghypotheek is. Het is daarom als een hypotheek bedoeld voor beleggers: een product wat perfect past om een vastgoedportefeuille op te zetten. Kortom ook voor beleggers geven wij advies.

Wilt u meer informatie over het aanvragen van een hypotheek voor een beleggingspand in Dordrecht? Aankoopmakelaar Dordrecht helpt u graag. Neem snel contact met ons op voor meer informatie. 

Hypotheek mogelijkheden

Kom in contact met Aankoopmakelaar Dordrecht!

Vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord.

13 + 1 =