/* terug naar de top button */ /* einde terug naar de top */

De werkwijze van Aankoopmakelaars Dordrecht.

Wij vertellen u graag over onze werkwijze. De aankoopmakelaar van Dordrecht.

Onze werkwijze

Aankoopmakelaar Dordrecht begeleidt u door het gehele proces van het aankopen van een beleggingspand in Dordrecht. Dat is onze werkwijze.  Eerst gaat u op zoek naar een geschikte woning als belegging. Wanneer deze gevonden is schakelt u ons in.

Uw ervaren aankoopmakelaar gaat met u mee naar de woning in Dordrecht, neemt de woning op, zorgt voor een puntentelling, een huurprijs advies en bespreekt met u het rendement.

Op het moment dat de woning geschikt is dan kan aankoopmakelaar Dordrecht de onderhandeling voor u verzorgen, bij een positieve onderhandeling de koopovereenkomst doornemen en met u bespreken en zorg dragen voor ondertekening. Wij helpen dus bij het aankopen van uw woning. Ook zal uw persoonlijke makelaar in Dordrecht bij de eindinspectie en overdracht aanwezig zijn.

Met deze A to Z bemiddeling is het grote voordeel dat de verhuur snel kan worden opgestart en dat in de meeste gevallen de verhuur al kan starten als de koopovereenkomst is getekend. Hiermee wordt leegstand tegen gegaan en is het rendement het meest optimaal. Neem contact met ons op, als u vragen heeft over onze werkwijze.

Kiezen voor een ervaren makelaar

Als u ervoor kiest om een ervaren makelaar zoals aankoopmakelaar Dordrecht in te schakelen dan bent u verzekerd van lokale expertise en ervaring. Dit geldt voor zowel de aankoop, verhuur als het vastgoedbeheer.

Is het object aangekocht dan kan vrij snel de verhuur worden opgestart, het beste scenario is dat de woning verhuurd is als u de eigendom verkrijgt.

Aankoopmakelaar Dordrecht streeft er naar om leegstand tegen te gaan maar vooral om op zoek te gaan naar goede huurders.

Dit doen we door een correct zoekprofiel op te stellen voor kandidaten en de aangeleverde gegevens te screenen middels onze uitgebreide systemen maar ook door contact op te nemen met bijvoorbeeld werkgevers. 

Vastgoedbeheer van Aankoopmakelaar Dordrecht

Voor volledige ontzorging kunt u het vastgoedbeheer uitbesteden aan Aankoopmakelaar Dordrecht. Wij regelen alles dan tot in de puntjes voor u.

Er wordt dan ook altijd actie ondernemen als er problemen zijn met de betaling, als de huurder vragen heeft of bij het signaleren van een einddatum.

Maandelijks worden de gelden ontvangen, geadministreerd en de kosten verrekend, het restende bedrag krijgt u keurig doorgestort met een bijbehorende factuur. Dit uiterlijk 3 dagen nadat de huur ontvangen is.  

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord. Vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. 

Kom in contact met Aankoopmakelaar Dordrecht!

Vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord.

4 + 1 =